Modele te shtepive te vogla

Modele te shtepive te vogla

▪ Nga garazhi kalohet në hapësirën e CILA është e paraparë për kaldajë. ▪ Në përdhese janě të vendosura dhoma e Madhe e ditës, e CILA është e Lidhur me trapezarinë dhe kuzhinën, dhe tualeti. Sipërfaqja e shtëpisë: 89, 53 m ² sipërfaqja e garazhit: 20, 40 m ² Sipërfaqja e Përgjithshme: 151, 14M ² Lartësia e shtëpisë: 7, 35m Kubatura: 496, 67 m ³ Gjerësia minimale e parcelës: 13, 50 m Gjatësia minimale e parcelës: 24, 20 m Pjerrësia e kulmit: 40 gradë. Nëse Jeni te pasionuar pas arredimit ne stilin anglez duhet te Dini DISA këshilla për te zgjedhur gjerat qe Ju nevojiten ne mënyrë qe te pasqyroni këtë Stil. Për arredimin e shtëpisë ne stilin anglez kuptohet ne mënyrë te Përgjithshme miksimi i pamjes klasikes Dil me formale até pays chic ose pothuaj shabby chic tipike për shtëpitë ne Fshat por Edhe banesat tradicionale ne qytet. Ja si te keni një shtëpi te arreduar très British FAL dekorit. ▪ Në Kat gjenden tri dhoma gjumi: dhoma Kryesore e gjumit me tarracë të Madhe dhe hapësirë, e CILA është e dedikuar për gardërobë dhe dy dhoma më të Vogla të gjumit. 8. Korridori + shkallët 8, 79 m ² 9. Dhoma e gjumit 8, 42 m ² 10.

Dhoma e gjumit 8, 31m ² 11. Banja 6, 33 m ² 12. Gardëroba 2, 96 m ² 13. Dhoma Kryesore e gjumit 10, 52 m ² ▪ midis dhomave është e vendosur Banja Kryesore. ▪ Midis tualetit dhe dhomës së ditës gjenden shkallët, të cilat çojnë në mansardë. 3. Garazhi 20, 40 m ² 4. Lokali për kaldajë 5,20 m ² 4. [Mund të pëlqeni: €249-7 nete ne Halkidiki, Hotel me + 4 * All Inclusive me transport!!!] [Mund të pëlqeni: nga € 199/Personi-All Inclusive, 7 nete/8 dite KORFUZ!] Materialet ka DISA Element Struktural te shtëpive tipike me stilin anglez te cilat Mund te rikrijohen. Për shembull dritare te gjera por Edhe një oxhak ne sallon. Për mobiliet me i preferuar është druri materiali kryesor ne stilin anglez, ne baze te shijeve Mund te zgjidhni një mobilise rustike ose me te rafinuar dhe te shkëlqyeshme.

Kuzhina ne stilin anglez Mund te përkufizohet si një Stil shabby chic me DRU ne ngjyre te çelur, perde dhe detaje rustike. Banja zakonisht ka një Stil Retro dhe me sanitare prej porcelani Old style. Përveç kuzhinës dhe banjës qe shume preferojnë një arredim te thjeshte, dhomat e Tjera, hyrja dhe korridori shfaqin mikpritjen ne shtëpitë angleze Duke vendosur Parket ne dysheme, JO shume te çelur dhe te mbuluar pjesërisht nga tapetet Klasik ne ngjyrat Bordeaux. Klasike me detaje Retro, dhoma e gjumit Mund te ketë Edhe një oxhak për te ngrohur Netët e ftohta te dimrit. 1. Paradhoma 4,27 m ² 2. Korridori 6,05 m ² 5. Tualeti 0, 8m ² 6.

Dhoma e ditës 25,07 m ² 7. Kuzhina 8,00 m ² NUK Mund te mungojnë poltronët, Divani, tavolina e çajit ne sallon. Ndërsa ne sallën e ngrënies tavolina e ngrënies me karriget te mbushura Gjithashtu Edhe mobiliet e zbukuruara nga detaje porcelani tipike angleze. Tipike ne shtëpitë me stilin anglez për sallonin, hyrjen dhe dhomën e gjumit është Letra e murit me ngjyra te ngrohta APO me fantazi te Vogla dhe delikate. Është mire te preferoni Edhe ngjyra te ngrohta si KREM, ngjyre Salmon ETJ. Ne Mure NUK Mund te mungojnë pikturat. Kjo shtëpi me Kate posedon Edhe garazhin për një veturë dhe është ideale për Familje katëranëtarëshe. Është e ndërtuar në mënyrë tradicionale, nga Tullat. Posedon Katër dhoma dhe dy Banja, transmeton telegrafi.

About the Author

FrenchUSA